METAPHYSICA

Prevodilac: /
Broj strana: 290
Pismo: Latinica
Godina izdanja:
Povez: Mek
Format: 14 X 21 cm
ISBN: 978-86-7884-175-0

Istorija galaksije, Zemlje i ljudskog roda

Kategorije:
Edicije:
Cena:
1200din
0% popusta!

Prevodilac: /
Broj strana: 290
Pismo: Latinica
Godina izdanja:
Povez: Mek
Format: 14 X 21 cm
ISBN: 978-86-7884-175-0

APSOLUTNI BESTSELER

Četvrto, KONAČNO izdanje knjige ISTORIJA GALAKSIJE, ZEMLJE I ČOVEKA – našeg kultnog autora IVANA ANTIĆA – na 290 strana. Zastrašujuća nova saznanja o stvarnoj građi kosmosa, silama koje deluju u njemu, vanzemaljskim bićima, poreklu i nastanku čoveka i njegovoj sudbini – prevazilaze i najbujniju maštu ali su ipak istinita.

Ili, po rečima samog autora:

Ovaj tekst razbija svaku dosadašnju ’sliku sveta’, i to na takav način da može izazvati mučninu i vrlo negativne reakcije kod čitaoca. Njima preporučujem da pročitaju najpre samo prvo i poslednja dva poglavlja, a ono između kako hoće. Problem je u tome što su ljudima nametnute sve slike sveta koje ima, i nijedna nije istinita. Ljudi su programirani kako će videti svet, i ti programi imaju svoje zaštitne mehanizme. Mučnina je samo najblaža reakcija tih mehanizama. Postoje i mnogo žešće.

(…) istoriju čovečanstva nije moguće ni znati ni razumeti bez znanja o čovekovoj duši, o čovekovoj pravoj prirodi. Ona je osnova cele isto­rije čovečanstva. Na ovom svetu se ne događa ništa drugo nego se samo ispoljava svest duše čovekove. Na kraju ove rasprave sagledaćemo i tajnu duše. Videćemo da je transcenden­talna duša izvor svesti u čoveku, a ne mrtva materija kako nas uče. Ono što se na ovom svetu najviše skriva od čoveka jeste prava priroda svesti i čovekove duše – da je ona upravo ta božanska sila koja sve stvara na ovom svetu.

            Skrivanje istorije moguće je samo na osnovu skriva­nja  čovekove prave prirode, prave prirode svesti i duše čovekove.