METAPHYSICA

Klub ljubitelja metafizičke literature

Član Kluba ljubitelja metafizičke literature postaje se kupovinom makar jedne knjige putem našeg sajta ili u prostorijama našeg Salona knjige u Jevrejskoj broj 20.

Član kluba ima povlasticu da kupuje knjige sa popustom, a obavezu da kupi dve knjige godišnje.

Članovi kluba uživaju pogodnosti da dobijaju pozivnice za događaje koje organizuje IK „Metaphysica“, kao što su promocije novih knjiga, predavanja, druženja, seminari, škola duhovnog razvoja, zatim susreti sa autorima, prevodiocima, prijateljima kuće. Članovi kluba će te takođe biti redovno obaveštavani o planiranim izdanjima uz mogućnost pretplate, kao i o svim ostalim aktivnostima kluba i IK Metaphysica, kao što su studijska putovanja i tome slično. Za članove kluba, kuća Metaphysica će obezbediti kupone za usluge sestrinskih preduzeća s popustom ili gratis, kao i usluge svojih saradnika (prevodi, lekture, nalaženje i naručivanje literature na stranim jezicima, kompjuterska priprema, dizajn i štampa) po povlašćenim cenama.

Posebne pogodnosti rezervisane su za povlašćene članove kluba sa bronzanom, srebrnom, zlatnom ili dijamantskom karticom.

Povlašćeni član kluba trećeg stepena postaje ljubitelj koji kupi knjige u vrednosti od 5000,00 RSD godišnje. Tom prilikom dobija bronzanu člansku kartu i posebnu povlasticu da kupuje knjige po pretplatnim cenama, zatim dobija knjige na poklon u vrednosti od dve hiljade dinara neto, kao i DVD i CD materijal, te konkuriše za studijsko putovanje po nižoj ceni koštanja. Isto tako, kao i prethodna kategorija, uživaju pogodnosti da dobijaju pozivnice za događaje koje organizuje Klub Metaphysica, kao što su promocije novih knjiga, predavanja, druženja, seminari, škola duhovnog razvoja, zatim susrete sa autorima, prevodiocima, prijateljima kuće, alternativnim izletima za nezaborav, te pozivima na pretplatu za kapitalna izdanja.

Povlašćeni član kluba drugog stepena postaje ljubitelj koji kupi knjige u vrednosti od 10.000,00 RSD godišnje. Tom prilikom dobija srebrnu člansku kartu i posebnu povlasticu da kupuje knjige po pretplatnim cenama, zatim dobija knjige na poklon u vrednosti od tri hiljade dinara neto, kao i DVD i CD materijal, te konkuriše za studijsko putovanje po nižoj ceni koštanja; sem toga, dobija karte za koncerte, pozorišne i bioskopske predstave. Isto tako, kao i prethodna kategorija, uživaju pogodnosti da dobijaju pozivnice za događaje koje organizuje IK Metaphysica, kao što su promocije novih knjiga, predavanja, druženja, seminari, škola duhovnog razvoja, zatim susrete sa autorima, prevodiocima, prijateljima kuće, alternativnim izletima za nezaborav, te pozivima na pretplatu za kapitalna izdanja.

Povlašćeni član kluba prvog stepena postaje ljubitelj koji kupi knjige u vrednosti od 20.000,00 RSD godišnje. Tom prilikom dobija zlatnu člansku kartu i posebnu povlasticu da kupuje knjige po pretplatnim cenama, zatim dobija knjige na poklon u vrednosti od pet hiljada dinara neto, kao i DVD i CD materijal; sem toga, dobija karte za koncerte, pozorišne i bioskopske predstave, ali i besplatan konsalting po brojnim pitanjima (duhovnim, mentalnim, duševnim, zdravstvenim, socijalnim, pravnim, ekonomskim, političkim, finansijskim, kulturnim i slično), kao i stručnu logistiku za ostvarenje kakvog poduhvata, te studijsko putovanje po nižoj ceni koštanja. Isto tako, kao i prethodna kategorija, uživaju pogodnosti da dobijaju pozivnice za događaje koje organizuje IK Metaphysica, kao što su promocije novih knjiga, predavanja, druženja, seminari,škola duhovnog razvoja, zatim susrete sa autorima, prevodiocima, prijateljima kuće, alternativnim izletima za nezaborav, te pozivima na pretplatu za kapitalna izdanja.

Dijamantski član kluda postaje ljubitelj koji kupi knjige u vrednosti od 50.000,00 RSD godišnje. Tom prilikom dobija dijamantsku člansku kartu i posebnu povlasticu da kupuje knjige po pretplatnim cenama, zatim dobija knjige na poklon u vrednosti od deset hiljada dinara neto, kao i DVD i CD materijal; sem toga, dobija karte za koncerte, pozorišne i bioskopske predstave, ali i besplatan konsalting po brojnim pitanjima (duhovnim, mentalnim, duševnim, zdravstvenim, socijalnim, pravnim, ekonomskim, političkim, finansijskim, kulturnim i slično), kao i stručnu logistiku za ostvarenje kakvog poduhvata, te studijsko putovanje sa popustom od pedeset odsto. Isto tako, kao i prethodna kategorija, uživaju pogodnosti da dobijaju pozivnice za događaje koje organizuje IK Metaphysica, kao što su promocije novih knjiga, predavanja, druženja, seminari, škola duhovnog razvoja, zatim susrete sa autorima, prevodiocima, prijateljima kuće, alternativnim izletima za nezaborav, te pozivima na pretplatu za kapitalna izdanja.

Član kluba stiče pravo da učlanjuje nove pristupnike u Klub ljubitelja metafizičke literature, pri čemu dobija deset odsto od svake njihove kupovine, kao i procenat od kupovine članova kluba koje su doveli njihovi pristupnici, i tako dalje. Ovo mu se potom računa kao lična kupovina, čime zadobija bodove za uživanje u dodatnim povlasticama, zavisno od pozicije u kojoj se trenutno nalazi, pa sve do dostizanja stupnja dijamantskog člana. Dijamantski član kluba može, prema afinitetima, u krajnjem dometu da postane deoničar IK Metafizika.

Svi članovi Kluba ljubitelja metafizičke literature ravnopravno konkurišu za godišnju premiju od 50.000,00 RSD. Detaljnije o tome ćemo vas izvestiti u našem mesečnom Oglasniku Šta je novo u Metafizici.