METAPHYSICA

Prevodilac: /
Broj strana: 120
Pismo: Latinica
Godina izdanja:
Povez: Tvrd
Format: 16x24
ISBN: 978-86-84091-18-3

J'existe / gostujuća knjiga

Edicije:
Cena:
600din
0% popusta!

Prevodilac: /
Broj strana: 120
Pismo: Latinica
Godina izdanja:
Povez: Tvrd
Format: 16x24
ISBN: 978-86-84091-18-3

Ko traži, naći će. Tražio sam smisao, smisao mi je pokazan. Nisam našao sve odgovore, jer nije to ni potrebno. Sve će doći u svoje vrijeme, i kada je čovjek spreman da primi. Hodajući putevima duše, opažao sam i bilježio spoznaje. Nastali su dnevnički zapisi. Prožet sam (moja suština, sjedinjeni duh i duša) između ostalog i kroz sva moja pisanja. Dnevnici svjedoče o etapama razvoja i dionicama koje sam prošao, da bih stigao dovde. A i ovo sada je samo priprema za naredne etape, naredne razrede životne škole. Odbacim li svoju prošlost, i sebe sadašnjeg se odričem. Ne treba se držati prošlosti, ali ni bježati od nje. Sve kroz šta čovjek prođe gradi mu život. Na riječima neobjašnjiv način povezani su prošlost, sadašnjost, i budućnost. Na isti način povezani smo svi mi, i sve što živi.

Ova knjiga je poput dnevničkih zapisa koje sam pisao, jer mislim da je to jednostavan način da se direktno prenese poruka. Poruka ljubavi, vjere i nade.

Namjera je prikazati jedno lično putovanje, potragu za smislom, odgovore do kojih sam dolazio, da bi to služilo kao podstrek za nečija nova traganja. Šta je život ako ne putovanje; put povratka Izvoru iz kojeg smo potekli, svi mi?