METAPHYSICA

Uslovi i način korišćenja, kupovine i dostave


Kako naručiti knjige?

Knjige predstavljene na sajtu možete kupiti na više načina:

  1. Poručivanjem putem sajta
  2. Narudžbinom putem e-maila: metaphysicster@gmail.com – potrebno je da pošaljete sledeće podatke: Ime i prezime, adresu, mesto i poštanski broj, broj mobilnog telefona, naziv knjige ili knjiga koje poručujete i broj komada.
  3. Putem telefona 011/3036440; 062336460

Kupovina je sigurna. Svi podaci o kupovini vidljivi su samo administratoru.

Isporuka na teritoriji Srbije vrši se posredstvom Pošte Srbije.

Poštanska služba isporučuje do adrese koju ste naveli u porudžbenici.

Isporuke se vrše od ponedeljka do subote. Isporuke se ne vrše nedeljom.

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije.

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.

Plaćanje vršite prilikom  preuzimanja narudžbine! NAPOMENA: Pošiljke šaljemo PostExpresom, običnom poštom (otkupnina, tiskovina, paket), kao i ličnim uručenjem na teritoriji Beograda.  TROŠKOVI ZAVISE OD IZBORA NAČINA DOSTAVE, A KREĆU SE OD 160 DINARA NAVIŠE. PTT troškove plaća PRIMALAC.

Plaćanje iz inostranstva obavlja se uplatom na devizni račun naše firme, slanjem gotovine putem Western Union servisa, ili putem vrednosnog pisma na našu adresu, pri čemu troškovi dostave idu na račun KUPCA, u iznosu kako je regulisano cenovnikom Pošte Srbije.

Opšti uslovi

Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac ima pravo da izvrši telefonsku potvrdu.

Nakon potvrde kupca, porudžbina je neopoziva.

Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.

Garancija kvaliteta

Svi artikli odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo i snosimo poštanske troškove. Potrebno je da proizvod vratite neoštećen. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo naručene artikle, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Ukoliko želite da koristite e-mail servis „Newsletter“, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. Novosti ćemo Vam slati maksimalno jednom do dva puta mesečno. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete odjaviti i Vaša e-mail adresa biće izbrisana.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o knjigama koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje našeg servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa onim što je navedeno na ovoj stranici.