METAPHYSICA

Prevodilac: Ivan Bošković
Broj strana: 219
Pismo: Latinica
Godina izdanja:
Povez: Mek
Format: 21 cm
ISBN: 978-86-7884-156-9

Razotkriveni protokoli sionskih mudraca

Kategorije:
Edicije:
Cena:
850din
0% popusta!

Prevodilac: Ivan Bošković
Broj strana: 219
Pismo: Latinica
Godina izdanja:
Povez: Mek
Format: 21 cm
ISBN: 978-86-7884-156-9

Prema opštem svetskom mišljenju Protokoli su antisemitski falsifikat. Ali tvrdnja da su Protokoli antisemitski čista je besmislica. (…) Oni koji i dalje tako etiketiraju ovaj spis ili ga nisu detaljno pročitali, ili su naivne i ispranog mozga žrtve našeg vremena.
Ova knjiga će, jednom za svagda, raspršiti optužbe protiv jevrejskog naroda kao autora Protokola. Oni nemaju veze s njegovim nastankom. Nemaju nikakve veze ni sa jevrejskom zaverom! Konspiracija za ovladavanje svetom nije jevrejska (…) Tekstovi koji ukazuju na jevrejsko poreklo ili zaveru ne pojavljuju se u originalnom tekstu Protokola. Taj tekst izmenjen je tako da neki čitaoci veruju da postoji svetska jevrejska zavera sa ciljem ovladavanja svetom.
Samo se istina može boriti protiv antisemitizma. Zato je od najvećeg značaja da se otkriju pravi koreni Protokola. To je jedan od ciljeva ove knjige, da podrži borbu protiv lažnih optužbi da su Protokoli jevrejskog porekla. Da bi se to postiglo, vrlo je
važno obezbediti dokaz da se većina proročanstava o kojima piše u tom spisu obistinila. Dokazivanjem toga ukazaće se i prilika da se otkriju pravi vladari koji stoje iza Protokola sionskih mudraca. (…)
Pri tom vidimo da su Protokoli, koje je zapadni svet žigosao kao čistu izmišljotinu, umesto toga vešto dokumentovana istorija pravih vladara našeg sveta.